Всички категории

фирма Новини

Начало> Статии > фирма Новини

Видове адаптер за задвижване на корпуса

Време: 2022-07-27 Хитове : 134

 Видове адаптер за задвижване на корпуса

图片 3

Имаме различни видове адаптери за задвижване на корпуса, за да отговорим на различни изисквания.

Тип А: Нарича се още корпус туистър които широко се използват с постоянни обвивки. Има кутия Kelly за свързване на щангата Kelly и разполага с 4 крака за разтягане, за да пасне на корпуса с различен диаметър.

Тип B: Това е най-често срещаният тип адаптер за задвижване на корпуса. Горната част на адаптера ще свързва плочата на ротационна бормашина и долната част на женската връзка на корпуса може да съвпада с мъжките съединения на тръбите на корпуса. Женската и мъжката връзка могат да бъдат свързани чрез болтовете на корпуса.

Тип C: Този тип адаптер за задвижване на корпуса разполага с кели кутия, която се използва за свързване на кели щангата.

Тип D: Основното предимство на този тип адаптер за задвижване на корпуса е свързването на тръби на корпуса с различен диаметър чрез съответните женски съединения на корпуса. Както можете да видите, той има две женски корпусни съединения с различни размери.

Моля, вижтеhttps://www.kimdrill.com/Casing-drive-adaptor/casing-drive-adaptor-for-rotary-drilling-rig за повече подробности относно адаптера за задвижване на корпуса.