Всички категории

фирма Новини

Начало> Статии > фирма Новини

Система за пилоти с пълно изместване (FDP)

Време: 2022-07-27 Хитове : 110

Система за пилоти с пълно изместване (FDP)

图片 4

Почвените изместващи пилоти са пробити бетонни пилоти, излети на място, конструирани чрез придвижване на изместващи пробивни инструменти в земята с въртяща се пилотна платформа, използваща както въртящ момент, така и сила на тълпата. Неговата система без вибрации може да помогне за намаляване на консумацията на бетон и да произведе по-малко отпадъци, особено в сравнение с други методи за натрупване. Идеално е да се използва в рохкави и средно плътни гранулирани почви и меки кохезионни слоеве.

FDP системата се състои от бормашина, кубатура, стартер и загубена битка. В края на FDP свредел, има сменяем пилотен накрайник с длета с кръгла дръжка или рибя опашка. Шнекът FDP разполага със система за освобождаване на бетон и се предлага в различна дължина.

KIMDRILL произвежда обемен шнек от 300 mm до 600 mm и бормашина с шестостенна връзка с необходимата дължина. Ние също така поддържаме персонализирането на изместващ шнек (FDP шнек), като стъпка, тип зъби, дебелина, дължина според заявките на клиентите.