Всички категории

Представяне на марката

Начало> За нас > Представяне на марката

KIMDRILL се занимава с доставка на висококачествени инструменти за набиване на пилоти от 2008 г. С 10-годишен опит в индустрията за сондиране на дълбоки фундаменти, нашият екип от квалифицирани работници и опитни инженери са гаранцията за производството на пълна гама инструменти за ротационно сондиране, включително грабване на чук, сондажна кофа, шнек, обвивки, Kelly bar, треми лула и т.н. Нашата фабрика не само произвежда пилотни инструменти с международни стандарти, но можем да персонализираме пилотните инструменти, за да отговорим на изискванията на клиентите в сложни пилотни проекти. Ние изнесохме 2680/2540mm корпусни съединения за ротационни платформи Bauer през 2014 г. и спечелихме добра обратна връзка.


За да предоставим по-добро обслужване на нашите клиенти при сондажни проекти, ние разширяваме нашата продуктова линия с DTH чук, битове, анкериране за микропилоти и сондажи за кладенци. За всякакви въпроси по време на сондажните проекти, добре дошли да се свържете с нас и нашият екип винаги е на разположение, за да ви подкрепи възможно най-скоро.


Досега сме изнасяли различни инструменти за сондиране в Малайзия, Сингапур, Филипините, Австралия, Канада, САЩ, Германия, Кения и т.н. и също така изградихме бизнес отношения с някои известни компании.


Благодарим за подкрепата на всички клиенти, имаме десета годишнина. Ще продължим да работим върху отличните инструменти за пробиване и ще продължим напред.

https://www.kimdrill.com/upload/ad/1661475338140596.jpg